updocs.esav.ipv.pt - /files/FUCs/GTBE/


[To Parent Directory]

3/3/2023 1:01 PM 316342 AlimentacaoeSaude.pdf
3/6/2023 3:08 PM 343821 Aplicação do Frio na Cadeia Alimentar.pdf
3/6/2023 3:08 PM 374275 Composição de Alimentos.pdf
3/6/2023 3:10 PM 344138 Degustação e Análise Sensorial.pdf
3/6/2023 3:08 PM 341275 Empreendedorismo e Turismo Gastronómico.pdf
3/6/2023 3:11 PM 341684 Estágio.pdf
3/6/2023 3:08 PM 480991 Gastronomia Asiática e Africana.pdf
3/6/2023 3:09 PM 275894 Gastronomia Portuguesa e Europeia.pdf
3/6/2023 3:10 PM 341923 Gestão da Produção Alimentar.pdf
3/6/2023 3:07 PM 378382 Higiene e Segurança Alimentar.pdf
3/6/2023 3:07 PM 346243 Língua Estrangeira - Francês_Inglês.pdf
3/6/2023 3:10 PM 312054 Novas Tendências na Gastronomia.pdf
3/6/2023 3:10 PM 273700 Nutrição Coletiva.pdf
3/6/2023 3:07 PM 410717 Produção Sustentável de Alimentos.pdf
3/6/2023 3:11 PM 244233 Roteiros Vitivinícolas e Enologia.pdf
3/6/2023 3:09 PM 381566 Transformação e Conservação de Alimentos.pdf
3/6/2023 3:08 PM 408657 Turismo.pdf
3/6/2023 3:09 PM 242304 Técnicas Terapêuticas e Bem-Estar.pdf
3/6/2023 3:10 PM 408314 Águas Termais e Promoção da Saúde.pdf